Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
bende gormemezlikten gelip yoluma devam ettim ve kolumu tutup kendine doğru asıldı optü beni :) :aomd_smile:
Kalbim durmuştu. Şunu Anlamıyorum. Madem Ben onu Sevdiğimi biliyorum neden ben ona arkamı dönüyorrrrrrrrrrrrrrrruuuum!
Fakat içimden Bir ses Diyorduki herkes hata yapar . (yaw kawuşsun artık şunlar yaaa:D :D )
Yanıma Geldi. Beni sevdiğini söyledi elimi öptü. Barışmıştık galiba ( Barıştırayımda gör :D:D )
Sonra yüzüme baktı ve SENİ SEVİYORUM dedi ! :D (Barıştırıcaaaaz :D)
Kendimden geçmiştim, ellerimle yüzünü sıkıca kavrayıp dudaklarına öpücük kondurdum. kulağına bende diye fısıldadım.! (SEVENLERİ AYIRMAYALIM :D BÜYÜK SUÇ ) :D :D :love:
fısıldadım ve sarıldım sım sıkı mete bırakma beni diye ağladım ve bana(barıştılar işteeee)
Akşam olunca arkadaşlarımla geziyorduk meteyi gordüm yanına gidiyordum o an bir kız gelip meteyle öpüşüyordu...:pleur: (hep de barışık durmazlar birazda küs kalsınlar :D )
inanamadım ve meteye tokat attım
Ne bunu bana neden söylemedin
Aslında aynı şeyi bende yapmıştım onu aldatmıştım(olum sevenleri ayırmayın lan yazıktır qünahtır :D
ama benimkisi sadece 2 günlüktü opüşme veya el tutma gibi değildi.
Arkadaşlarımı ve onu bırakıp oradan hızlıcama koşup gittim bir caddeye girdim 2 serseriden biri: meraba bebek dedi ve üstüme üstüme yürüdüler korktum bağırdım ve çığlık attım o an mete sesimi duydu ve beni o 2 serserilerden kurtardı...
( arada bir küslük olsun yoksa hikaye sıkıcı olur :)
Ona bir teşekkür borcum vardı ama ben (işte nankör olan ben ) suratına tükürdüm :D:D (ama birbirlerini seviyolar yiaaa:S)
bir iki adım attım ve nerede olduğumu bilmiyordum bilerek bayılmış numarası yaptım mete beni kucaklayarak arabasına yatırdı evimi bilmediği için kendi evine gotürmüştü beni yatağa yatırı ve odadan çıktı yağmur yağıyordu ve şimşekler çakıyordu çok korkuyordum dün korkunç bir film izlemiştim galiba bu sefer gerçek bayılmıştım :D
gözlerimi açtığımda mete beni soymuştu :good: :lol:
üstümde en sexy iç çamaşırlarım duruyordu :aomd_smile:
birinin üstünde yanıp sonen kalp bile vardı:D:ouf:
(naptınız lan siz) :D:D Çantam yanımda duruyordu, neler olacağını anlamış gibiydim ki Allahtan çantamda hırsızlara karşı aldığım spreyim vardı . spreyi aldım yüzüne sıktım. eşyalarımı giymeden dışarı çıktım. herkes çığlak bedenime bakıordu D::D:D:D :good: :good: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D herkez yanlış anlamıştı bende utancımdan tekrardan metenin evine girdim beni duvarı itip opmeye başladı:aomd_smile: :aomd_bravo: (hikaye çok erotikleşti) :D :D
Son olarak düzenleyen gaza32 (27-01-2012 18:25:51)
(kızı kurtarmak lazım :D ) içimden bir ses bende onu öpmeliyim diyordu. çünkü onu seviyordum . Öptüm . uyumuşum, uyandığımda yatakta beraber yatıyorduk kdfhlfkds :D:D Kendimden utandım intihar etmek istedim o an . ayağı kalkmaya uğraştım . ama oda neeeeeeee! :D:D:D ayaklarım kollarım yatağa bağlıydı . üstümde hiç birşey yoktu. 3 erkek bana bakıyordu. :D (mete bunu güa seviyodu kfldhkfs :D:D duygularıyla oynadı kızın :DD::D:D )
ağlamaya başladım 3 erkek bni döwdü:D
iyi ki bir rüyaymış :)
rüya çok korkunçtu rüya gerçek olacak diye çok korkuyordum
uyandığımda mete yavaş yavaş üstüme gelip opmeye çalışıyordu bende dizimle metenin şeyine vurdum galiba kotü vurmuşdum mete acıyla kıvranıyordu:D :D oradan hızlı bir şekilde ayrıldım :D (kurtuldu kız :)
oh be evime girdim ve yatağıma yattım sonra başım ağırmaya başladı ağrı kesici içtim