Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

Guzel.
ayyy inannnmuıorm selena gomezle 22.07 aynıı gün dogmsuuz ama 3 yıl fark ;=)
Yeni baktim ama HARIKA olmuus :)
:aomd_bravo:
ellerinize saglık mukemmel olmuş bayıldım:aomd_smile: :aomd_bave: :aomd_bisous:
:aomd_bisous:
çok beğen dim ellerinize sağlık:aomd_bravo: :aomd_bravo:
ablacım mükemmel olmuş ❤❤❤ eline sağlık
amyle ve atlatic çok harika hazırlamışsınız...Ve ohmydollz 'un en sevimli üyelerisiniz.....Harika ve sevecensiniz bayılıyorum size!! :aomd_bave:
çok teşekkürler kızlar :aomd_bisous:
SÜPER =) çok başarılısın canum <3<3<3 en büyük hayranınım lotfuma bak caliskankiz10
ya röportaj yapacağınız kişiyi siz mi şeçiyorsunuz.....Benlede yapmanızı isterim amylee ve atlatic yazımı okursanız yanıt bekliyorum
çok güzel olmuş ;)
Süperrrr olmuş diğer sayıyı iple çekiyorum :aomd_bravo: :aomd_bravo: :gai: :gai: :applau: :applau:
:news: :news: Süper yapmışsın hele hele hikaye devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:fete: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_fan: :aomd_fan:
yaaaa burda bitemez hikayeeee :intr: :non: :quoi:
sprr..!:) elline saqlık..!:)
Çook güzel olmuşş :D Çağatayı görünce çığlık attım :D Ama bütün bilgileri biliyordum :D Gökçe abla istersen Anadolu Kartallarındaki rolünün adının Ahmet Onur olduğunu söyle :D 3 kere gittim artık ezberledim :D Ahu abla ve Gökçe abla tebrik ederiiim :bisous:
Çok güzel olmuş :)
superrr :omd: <3
lütfen şu sadaki kıza inanma:aomd_fanimg]
harika olmuş yenisi konuşmak isterim senle((sarah))ama nerdeee :lol: beğenilere girmek isterimama nerdeee :lol:
merhaba ben ohmydllozun hayranıyım
herzaman 2saatimi ohmy dllozda geçiririm saat 12de beni hep ohmydllozda gömrursunuz:aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_bisous: :aomd_bisous: