Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Anladım ben kimse beğenmedi konuyu kapatma isteğinde bulunmayı düşünüyorum :( :pleur:
Kapatmaaa ! :) Bunlar süpeer. Benimde 2-3 tasarımım var ilk başladım ama bunlar kadar güzel değil ! ;) :fete:
wayy ne cevherler varmış sende .d
nazmiyenur yazdı:
Kapatmaaa ! :) Bunlar süpeer. Benimde 2-3 tasarımım var ilk başladım ama bunlar kadar güzel değil ! ;) :fete:
Teşekkür ederim Deniz.
jolibon yazdı:
wayy ne cevherler varmış sende .d
Sağol İremgül :D
Yorum yok yaa !! Artık koymayı düşünmüyorum
:new:
Hayır ya pes etmee ! :intr: Devam et.Gayet güzel gidiyorsun.Bak photofiltreyle kenarları daha düzgün olmuş. :) :bisous:
Kartanesii yazdı:
Hayır ya pes etmee ! :intr: Devam et.Gayet güzel gidiyorsun.Bak photofiltreyle kenarları daha düzgün olmuş. :) :bisous:
Teşekkür ederim :) Ama kimse yorum yapmıyor ki.
Bencede cook guzeller devam ett :gai:
canumcanum yazdı:
Bencede cook guzeller devam ett :gai:
Teşekkürler Cancu♥
Ellerine sağlık valla hepsi harika olmuş :doll_oeil:
loriana yazdı:
Ellerine sağlık valla hepsi harika olmuş :doll_oeil:
Afiyet olsun .p :D Şaka bir yana çok teşekkür ederim :)
:aomd_bisous: hepsi güzel ama canım uzun elbiselerde uclarını üçgen gibi kırık yapma oraları kıvrımlaştır ve elbiseyi gölgelendirmeyi unutma tasarımların daha başarılı oalcaktır :) bordo ve siyahlıya bayıldım :aomd_bave:
Son olarak düzenleyen atlatic (25-11-2011 22:19:00)
gayet iyisin :aomd_bisous:
Harika olmuş meleğim ♥ Atlatice katılıyorum. Gölgelendirme ve kıvrım yapmayı da kaparsan tadından yenmez :aomd_bravo:
:aomd_smile: Teşekkür ederim.O yaptığım uzun olan ılk tasarımım ve onu paintten yaptım :aomd_smile: O yüzden öyle :) Gölgelendirmeyi anlayamadım buradakı anlatımda :(
amylee yazdı:
gayet iyisin :aomd_bisous:
Teşekkür ederim Gökçe abla :aomd_bisous:
atlatic yazdı:
:aomd_bisous: hepsi güzel ama canım uzun elbiselerde uclarını üçgen gibi kırık yapma oraları kıvrımlaştır ve elbiseyi gölgelendirmeyi unutma tasarımların daha başarılı oalcaktır :) bordo ve siyahlıya bayıldım :aomd_bave:
Sagol :))))
:news:
1 -
Ajan,saçlarını yapmaya çalıştım =D Olmadı ama paylaşmak ıstedım yınede.
2 -
Bu da değişik oldu,saçları gerçekten berbat oldugu ıcın kestım =D
3 -
Saçlar falan tamamen bana aittir.Açıkçası ayakkabılara bayıldım.Nasıl çizdim yaa =)
gerçekten iyi yapmışsın tatlım :aomd_bisous:
biraz da gölgelendirme üzerine çalışsan, kim tutar seni :aomd_bravo:
Teşekkür ederim çok mutlu oldum =)) PhotoFiltre kullanıyorum ama golgelendirmeyi buradakı anlatımda anlayamadım =(
Son olarak düzenleyen elinamm (26-11-2011 11:40:37)
bnce hepsi çok güzel çok güzel bir tarzın var:)
süper yapiyorsun alleirne saglik
qwertz12345 yazdı:
süper yapiyorsun alleirne saglik
-Çok teşekkür ederim sende harikasın bu işte :)