Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam dollzlar !
Shopping hayatınız mı ? Bir çift ayakkabı görünce dayanamıyor musunuz ? Gözünüze hep vitrindeki ufak bir etek mi takılıyor ya da yeni süper paltonuza çok yakışacak harika bir çantada aklınızda mı kaldı... Hiç şüphe yok ! Teşhiniz kesin : alış veriş hastalığına yakalanmışsınız !
"AA" (Anonim alışverişçiler) toplantıları bile artık bir işe yaramıyor : şehirde dolaşmaya çıkar çıkmaz yine alış verişe başlıyorsunuz. Hatta bu bağımlılık çalışmanıza bile engel oluyor... Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirsiniz ?
"- Merhaba, Ben... Benim itiraf etmem gereken bir şey var... Alışveriş bağımlılığım var... Benden daha güçlü, bir çift Louboutan gördümmü, hemen kredi kartımı çıkarıyorum... Artık bu bağımlılığımdan kurtulmalıyım !
Anonim alışverişçiler toplantısı kendime gelmeme yardımcı oldu !Artık bağımlılığıma yenik düşmeyeceğim ! Moda umrumda bile değil ! Eminim ! Ama yinede mağazaların olduğu sokaklardan geçmesem iyi olur..."
OhMyDollz'da maceraya katılın vebir çok hediyeyle, yeni mesleği kazanın ! Hediye olarak, yeni bir oda ve maaşınıza özel ek bonus kazanabilirsiniz, böylece görevin tamamının parasını, iade olarak toplam 8 ayda çıkarabilirsiniz !
Her etapta bir sürü hediye sizleri bekliyor !
Hikayede ilerledikçe, bölümler git gide zorlaşır, tabiki hediyler daha güzelleşir !
Ufak sorulara cevap vererek bonus hediyeler kazanabilirsiniz !
Hikayenin sonunda özel bonus size her gün, 249 gün boyunca falzadan 1 $$$ kazandırır (toplam 8 ve bir kaç gün). Böylece görevde harcadığınız parayı tamamen iade olarak geri alırsınız. Bunun için dollzunuzu kesintisiz 249 gün çalıştırmalısınız.
Göreve katılarak alış-veriş hastalığınızla savaşmak için sadece 26 Eylül pazartesi saat 13'e kadar vaktiniz var!
OhMyDollz'da iyi eğlenceler !