Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
sarahın evi ve hobileri harikaaaaaaaaaaaaaa
Ohmydoll müthiş olucak desenize. :D
kotu olmamis am daha iyi ola bilirdi
ohmydollz böyle olcak yaniiiii vayyy:lol:
:applau: süper bişi yaa
oo omd gecekten cok güzel olckmş
sprrbır fıır kutluyorum drnı dsrshmutısssın tebrıkler :) ya bırı bana adresı yollıya bılır mı oh my dollz ctıy 'nın ? :)):gai: :gai: :gai: :aomd_fan: :bisous:
ohmy dolzz böyle olursa süpeer::good: :love: :aomd_bravo: :aomd_fan: :fete:
sarahı seviyorum :love: ::aomd_bisous: :applau: :omd:
:aomd_noel: :aomd_mdr: :aomd_fan: :aomd_bravo: :aomd_blase: :aomd_bisous: :aomd_bave: :aomd_smile:
Dünyanın en güzel oyunu seçilmeli bu.Valla bende çok saçma bi nedenle bu oyuna başladım ama çoooooooooook ama çooooooooook güzel bi oyun çıktı :good:
süperr:aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo:
Süper ya süpeer :applau: :applau: :D
off süper yha çok güzelleşiyo ohmydollz en sevdiğim oyun artık resmen ohm ye aşık oldum:love: :aomd_fan: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :aomd_fan: :aomd_bravo: :aomd_blase: :aomd_bisous: :aomd_bave: :new:
Omd resimdeki gibi olursa eğer daha çok güzel ölacağına inanıyorum :)) :aomd_fan:
yawaş yawaş kızlar *.* :aomd_bravo:
sarah'ın evi çok güzel ve omd city süper heeyecanla bekliom :aomd_fan: :aomd_bave:
Gerçek değildir
Gerçektir..
harikaymış ama sarah neden bizimle arkadas olmak istemiyor:quoi: :quoi: :quoi: :quoi: :quoi:
Son olarak düzenleyen jale12 (21-09-2011 14:06:10)
Ohmydollz City Harikaymış :) :aomd_fan:
Ohmydollz citiy çok güzel gorünüyor sevindim :):love: ama ohmydollzu'da bırakmak istememiyorum :):aomd_fan: :bisous:
harika olmus yaaa inanmiyorum simdi oh my dollz boylemi olucak?:aomd_fan: