Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
OhMyDollz'da yeni macerayı keşfedin : Sarah'ın doğum günü !
Sarah bütün dollzları doğum gününe davet etti ve sizdende ona yardım etmesini istedi ! Ne şans !
Sarah'a elbisesini seçmesine, davetiyeleri hazırlamasına, harika pasta yapmasına yardımcı olun ! Sarah'ın eşliğinde unutlmaz partiye katılın ! Belki hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz ?
"Bu gün Sarah'ın doğum günü ! Haftalardır bu günü bekliyordum.Geçen sene hepimizi Hawaï'ye davet etti ve her şey mükkemeldi !
Bu sene acaba bizim için neler planlıyor çok merak ediyorken, telefonum çaldı :
- Selam canım ! Ben Sarah ! Bu senede doğum günüm için süper eğlence düzenlemeyi düşünüyorum ! Tabiki senide bekliyorum ! Bana bütün bunları düzenleyebilmem için yardımcı olabilir misin ?
Harika ! Çok mutluyum !"
Sarah'ya doğum gününü hazırlamasına yardımcı olun ve macerayı yaşarken harika interaktif eşyalarla, süper hediyeler kazanın !
Her bölümde birbirinden güzel hediyeler ve hareketli eşyalar kazanacaksınız ! Macerayı tamamlayanlar yeni oda kazanacak !
Hikayede ilerledikçe, bölümler git gide zorlaşır, tabiki hediyler daha güzelleşir !
Ufak sorulara cevap vererek bonus hediyeler kazanabilirsiniz !
Hikayenin sonunda, iki tercih hakkınız olacak ! İsteyenler, 150 fee'z karşılığında ikinci bir son oynayabilecekler !
Sarah ile süper arkadaş olmak için sadece 29 Ağustos 2011, saat 3'e kadar vaktiniz var !
OhMyDollz'da iyi eğlenceler !