Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

Kuponlu olmasın bence yollayalım istediğimiz kişiye istediğimiz kadar kuponlu saçma olur kankeyta ' m :aomd_bave: :aomd_bravo:
:magic: :montr: :ok: :good: :aomd_bisous: :aomd_fan:
bencede ya bi elbise için feez yükliyeceğimize para biriktirip alsak daha iyi ama keşke hediye olarak yollasak daha iyi :ok:
Evtt :good:
Bence çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi olur lütfen olsun ama bedava tabii :D :D :aomd_bave: :aomd_bisous: :aomd_fan:
eed yha elbisse gönderelimmmmmmmm :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan: :aomd_fan:
samyeli97 yazdı:
:ouf:
İyi güzelde bence bu fikrin amacından sapma ihtimali çok büyük.
-Rekabete dönüşebilir..Çünkü oyunda bir çok insanın birden fazla dollz hesabı var.Yani kendine oy verdiği hesaplardan kıyafette,eşya vb. de gönderirlerse hiç adil olmaz diye düşünüyorum...
:intr:
katılıyorum ama bi kaç saatliğine olabilir bence :D sarahın şerefine :D
Hayır saatliğine değil 1-2 gnlüğünee:nrv: :non:
Evet bencedeee Saatliğine olacak sonrada bazı oyuncular kaçıracak bu fırsatı ! Ne anladık ki bu işten demii ? 1,2 günlüğüne olursa olsun !! :aomd_bravo:
ben de bu fikiri destekliyorum. :applau: :applau: :applau:
neslihan54 yazdı:
Bu fikri çok düşündüm ve 1,2 günlüğüne istediğimiz kişiye istediğimiz kadar elbise vb. şeyler gönderme olsun..
bence çok mantıklı bir fikir ohmydollzda ilk başlayanlar için ücretsiz hediye gönderme olsun ya da önemli günlerde herksein mağazadan elbise alıp o elbiseyi hediye gönderebilme şansı olmalı bence
yok sadece Günde 1 kere 1 dolla olsa daha mantıklı olur :ok: :norm:
Mehmetkorhaniremfırat ♥♥♥ :aomd_bave: :aomd_bave:
kendime dollz açıp hediye gönderirim. :non:
Evet süper olur :)
54sakarya yazdı:
yok sadece Günde 1 kere 1 dolla olsa daha mantıklı olur :ok: :norm:
yes feez yolluyolar meselaaaa ama bedava olsun:)
superboddy33 yazdı:
Çok kötü olur ve haksızlık olur!!Herkez dollz açar kıyafet alır kendi dollzuna yollar.İyi bir fikir deil bence!!
eğer olursa sen açmaz mısın?! herkez hileci bunda bizim bir suçumuz yok
Evet superbody ., feezle de olabilir..Nasılsa bende bol..
inva yazdı:
YA DA BAŞKALARINA EŞYA SATABİLELİM!!!BENCE ÇOOK GZL OLUR!
parada bize gelsin:D ohhh gel keyfim gl:D