Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
ohmydollzda benim kurduğum vampir ailesinde olmak istermisiniz? eğer istiyorsanız loftuma bekliyorum:) not:+ falan vermeyeceksiniz...
imza:CuLLeN AiLeSi
wampir olmak çok ii bişi :D:bisous: :bisous:
Konu yanlış yerde bilgin olsun :)
Ben de ailedenim tabisi
benide hilal199999 muydu o wampir yaptı :D
gamzemo yazdı:
ailedekilerin düşüncesini almadan vampir olamazsın bide "hilal1999999" toplantıda aileden izinsiz birini vampir yapmaya kalkıştığın için toplu karar ile ceza alıcaksın ... bilgine :D
sonay456 kendi bir vampir aiesi kurdu ailedekiler onun ailesinden uzak durun!
Son olarak düzenleyen barbie96 (31-07-2011 14:45:56)
gamzemo yazdı:
bnmi seni vampir yaptım. sende olmak istedin.bnde dedim şunları al.barbie96 da katılmak istiyorum de dedim.
Son olarak düzenleyen hilal1999999 (31-07-2011 19:16:08)
:) Sonay456'nın kurt adam ailesi var! O zaten benim çok önceendir düşmanım :nrv:
Çağatay da korur XD
saçmalama sanırım kız pes etti kendi ailesini yıkıcak :D
Kendi ailemi niye dağıtım ben? :)) korur ki Allah Allah :)
sonay456 pes etti :D
vampir ailesinden chate acil gelecek üye aranıyor acele edin !!!!
Hangi oda
gerek kalmadı hallettim :D
hilal199999 evet tatlım bende istedim ama beni sen dönüştürdün manasında dedim zorla yaptı demedim ki :D
ve madem cullen ailesiyiz ozman ben bella yım hem ailenin katılmam için oylama yapması gerek falan ya :D
Ben bu oyunda 3 yıldır WolfGirl ünvanını aldım 0_0
Siz yenisiniz heralde? :D :quoi:
Allah İçin "Fikirler" Bölümünde "sen mi Vampir Oldun ? ,Kim yaptı?" Sohbetindesiniz. Gerekli Konu Hangisiyse Orada Tartışmanızı Devam Ettirin Bacılarım :D
Ohmydollz'a taşısınlar bizi taşıyamıoz ki :)
AİLEDEN AYRILIYORUM KURT AİLESİNE GEÇİCEM!
xminikcadux yazdı:
AİLEDEN AYRILIYORUM KURT AİLESİNE GEÇİCEM!
sen bu aileyi nasıl yüz üstü bırakırsın zaten belliydi son günlerde iyice garip davranıyorsun bana ! senin gibi kanka olmaz olsun !
Amann giderse gitsin kötü karar veren biz miyiz?
vampir alesi artık forumda ohmydollz bölümüne taşınmıştır bilginize..