Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

Bence yorumların kenarında 'SİL' butonu olduğu gibi 'CEVAP VER' butonuda olsun kişinin sayfasına gitmeden ordan cevap verebilelim bence güzel olabilir :) :bisous:
Son olarak düzenleyen grilcix (23-07-2011 15:21:50)
evet,daha kolay olur :) :good:
evet yaa lütfenn :) olsun
eet yaa süpr olr :applau: :bisous: :fete: :gai: :good: :lol: :mdr: :norm: :ok: :omd:
güzel fikir insanin isisni baya kolaylastirir:aomd_fan: :aomd_bravo:
Evet bencede güzel olur :aomd_bravo:
Evet GüzEL oLur (:
Olabilir aslında..Kolay olurdu..
Canım bence de çok iyi bir fikir ama ben fikrinde şöyle bir geliştirme yapmak isterim .
"Mesaj Olarak G." kutucuğunu işaretlediğimiz de cevabımız ona mesaj olarak gitsin . "Yorum Olarak G." kutucuğunu işaretlediğimizde de cevabımız ona yorum olarak gitsin . Yani bence öbür türlü kendi sayfanda fazlalık oluyor :)
Teşekkürler canım . Ama fikir senin yani benim yaptığım sadece bir ekleme :)
:aomd_bravo: olsa güzel olur :good:
Harika fikir. :D Günlük +2 le riçin de onaylandı butonu gelse fena olmaz :D
lindasi yazdı:
Canım bence de çok iyi bir fikir ama ben fikrinde şöyle bir geliştirme yapmak isterim .
http://img593.imageshack.us/img593/5010/g96y.png
"Mesaj Olarak G." kutucuğunu işaretlediğimiz de cevabımız ona mesaj olarak gitsin . "Yorum Olarak G." kutucuğunu işaretlediğimizde de cevabımız ona yorum olarak gitsin . Yani bence öbür türlü kendi sayfanda fazlalık oluyor :)
çok iyi düşünmüşsün tatlım :*
zaten size biri yorum yaptıgında onu silebiliyorsunuz kızlar, ayrıca cevap vermek istediğiniz kişi için de profilini ziyaret etmeniz yeterli :ok: