Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam dollzlar !
Bu gün OhMydollz sizleri Sam Amcanın ülkesine götürüyor !
Vahşi batıyı keşfetmeyi, Miami'de güneşlenmeyi ya da New Orléans'da jazz dinlemeyi mi hayal ediyorsunuz ?
Artık bütün bunları OhMyDollz'da gerçekleştirmek mümkün ! Arkadaşlarınızla Amerika keşfine çıkıp harika manzaralar karşısında, maceralara katılın !
OhMyDollz'da hayallerinizde ki tatile çıkın ve en güzel Amikan şehirlerini gezin !
Bu hafta bir çok hediyeyle beraber, benzersiz bir oda kazanabilirsiniz...
"Her sene, güzel günler geldiğinde, yazın ne yaparız diye düşünüyorum.
CBu sene hayatımın yolculuğunu yapacağım demekten gurur duyuyorum : Amerikada "road-trip" !"
OhMyDollz'da road trip sizleri bekliyor !
ABD'yi baştan başa gezip unutulmaz anılar edinin ! Amerikan rüyasını yaşayın !
Maceranın her bölümü tamamladığınızda harika hediyeler kazanacaksınız !
PMacerada ne kadar ilerlerseniz bölümler o kadar zorlaşır ve hikayede ne kadar ilerlerseniz hediyeler o kadar güzelleşir !
İlerledikçe bazı soru ve bilmeceleri cevaplamanız ve tercihler yapmanız gerekli ! Dikkat tercihinize göre kazanacağınız oda değişik olur !
Ve başka bir sonu görmek veya arkadaşlığa susadım diyenler, farklı bir sonu daha deneyebilirler ! Et donc d'obtenir la seconde pièce ! Ve böylece iki farklı oda kazanabilirler
Sadece 13 Haziran saat 13'e kadar yola koyulup USA'i keşfetmek için vaktiniz var, daha sonra çok geç olabilir.
Haydi arabaya ! OhMyDollz'da iyi road tripler !