Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
oyum zeliha3232 e :bisous:
Oyum grilcix'e
Oyum Grilcix e :love:
oyum GrilCix'e
Oyum grilcix e :love:
Oyum Grilcix e:sad:
oyum nazıma analis_14üme yane :)
Son olarak düzenleyen midilliseker (08-06-2011 22:08:45)
midilliseker --
grilcix -- 5
Analis_14 -- 4
lindasi --
mini-peri --
zeliha3232 -- 6
aysen 7 -- 2
bnde katılacağimmmmmmmmmmm
Oyum grilcix'e
ne fark eder ki? ha birilerinden oy dilenmiş, yalvarmışım; ha kendime oy vermişim. Ben böyle biri deilim inanın.
Ama bunu söylemek zorundayım ki, merak etmeyin ben de kendime oy verdiğim dollara +2 iade yapıyorum.
Sanki bütün yarışma o kadar dürüst o kadar normal ki herkes hakkıyla kazanıyor.
aynı defile gibi. bu sitede adalet diye bir şey yok. :non: :non:
ben de, "bana oy verene +10" diye manşetlere yazayım, bütün dollarım defilede de burada da birinci olur.
Bir daha da bu yarışmaya katılırsam ne olayım. :nrv: :nrv: :nrv:
oyum zeliha3232
oyum Zeliha3232 ye .)
buyrun işte
Oyum mini-peri :star:
Sende öyle yaz o zaman canım yazma diyen yokki sana :lol:
Kendine başka dollzlarından oy vermek yasak ayrıca pinquii abla yarışma kurallarında belirtmişti kendine oy vermeseydinde sana oy verene +10 verseydin o zaman en azından atılmazdın şimdi bizi çekemiyorsun
oyum zeliha3232 ye bence harika bi tasarım olmuş :)
midilliseker --
grilcix -- 5
Analis_14 -- 5
lindasi --
mini-peri --n 1
zeliha3232 -- 9
aysen 7 -- 2
zeliha3232 yazdı:
Kendine başka dollzlarından oy vermek yasak ayrıca pinquii abla yarışma kurallarında belirtmişti kendine oy vermeseydinde sana oy verene +10 verseydin o zaman en azından atılmazdın şimdi bizi çekemiyorsun
biraz saygı lütfen! ben gereken cevabı veririm siz sadece yarışmanıza bakın başkalarının ne düşündüğüyle ilgilenmeyin..