Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Kızlar tasarımlarınıza bakıyorum da o kadar çok geliştirmişsiniz ki kendinizi fikirlerinizede tasarımlarınızada hayran kaldım.Herkese bol şans :lvers:
cahtmey yazdı:
Kızlar tasarımlarınıza bakıyorum da o kadar çok geliştirmişsiniz ki kendinizi fikirlerinizede tasarımlarınızada hayran kaldım.Herkese bol şans :lvers:
Çok teşekkürler... Cahtmey abla sende oy kullanırsan yarışma dahada güzel olur ;)
TASARIMIM ;
Oy vericek herkese teşekkür ediyorum ! <3 :)
cahtmey yazdı:
Teşekkürler Moderatör Cahtmey :)
hellgirl yazdı:
cahtmey yazdı:
Teşekkürler Moderatör Cahtmey :)
Ayşenur tasarımını ne zaman koyacaksın! :qiou:
cahtmey yazdı:
Tşkler elif abla :)
toprak3 yazdı:
Ayşenur tasarımını ne zaman koyacaksın! :qiou:
Dün koydum canım. 2. sayfanın sonlarında :)
KATILANLAR LİSTESİ
esda_25 *
busecikgul *
ask1ask2 *
toprak3 *
hellgirl *
midilliseker
Alandra
zeynep114
zehra60 *
15 mayısta güncelliycem kızlar siz tekrar tekrar koymayın...
süpersiniz bu arada :gai:
KATILANLAR LİSTESİ
esda_25 *
busecikgul *
ask1ask2 *
toprak3 *
hellgirl *
midilliseker
Alandra
zeynep114 *
zehra60 *
esda_25; geçen ay ki yarışmaya katılan kullanıcılarımız bilir haksızlık yapmıyoruz kimseye oyları büyük bir titizlikle inceliyorum :) içiniz rahat olsun yani...
Geç kaldım. :intr:
Son olarak düzenleyen K3l3b3kw (14-05-2011 13:42:51)
toprak3
ask1ask2
hellgirl
busecikgul
zehra60
zeynep114
Bu ayki yarışmanın katılımı ve tasarım hazırlama süresi bitmiştir. Herkese bol şans :)
Kızlar unutmayın ki forumda IP numaralarınız görünüyor kendi dollzlarınızdan oy vermeye kalkmayın lütfen...
Oyum hellgirl e :norm:
:pleur:
nerden yappıyoruz tasarımı[
puan durumu,
hellgirl: 1
zeynep114:
esda_25 :
toprak3:
esda_25
ask1ask2:
hellgirl:
busecikgul:
zehra60:
zeynep114:
esda_25 le hellgirl e bayıldım ama hellgirl inki daha profesyonelce olmuş o yüzden oyum hellgirl e :bisous:
puan durumu,
hellgirl: 2
zeynep114:
esda_25 :
toprak3:
esda_25
ask1ask2:
hellgirl:
busecikgul:
zehra60:
zeynep114:
kimposibe yazdı:
:pleur:
nerden yappıyoruz tasarımı[
tatlım paint,photoscape veya photofiltre den yapıyoruz tasarımı tatlım :)
pinquii yazdı:
KATILANLAR LİSTESİ
esda_25 *
busecikgul *
ask1ask2 *
toprak3 *
hellgirl *
midilliseker
Alandra
zeynep114 *
zehra60 *
esda_25; geçen ay ki yarışmaya katılan kullanıcılarımız bilir haksızlık yapmıyoruz kimseye oyları büyük bir titizlikle inceliyorum :) içiniz rahat olsun yani...
Yok kötülüğüne demedim ki zaten ablacım..
Oyum zehra60'a :)
Oym zehra60 'a:applau:
Oyum esda_25'é
oyum zehra60'a :D x3
brc3brc yazdı:
Oyum esda_25'é