Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Ohmydollzda sınırlı veresiye olabilir :lol: mesela en fazla 30 $$$ veresiye yazdırabiliriz sonra da çalışınca aldığımız paralar bize değilde veresiyeye gidebilir :mdr: Böylece almak istediklerimizi 30 $$$ a kadar daha çabuk alabiliriz :intr: hı bi de veresiyesini ödemeyen de banlansın :lol: Çok iyi olur bence dikkate alınmasını önemle rica ediyorum :intr:
Süper fikir.Ama banlanması kötü olur.Ceza haciz olbilir xD ödemeyenlerin o fiyattaki eşyaları alınır xD ama güzel fikir. :star:
ama maceralarıda içerirse daha ii olr bnce
midilliseker yazdı:
Süper fikir.Ama banlanması kötü olur.Ceza haciz olbilir xD ödemeyenlerin o fiyattaki eşyaları alınır xD ama güzel fikir. :star:
evet haciz daha iimiş :mdr:
Süper fikir yaa :D 200 $ veresiye yapardım haa :D :mang:
höh şerife :lol:
İnşallah olrr süper bişey ya :) en iyisini diliyrum sizin içn :):fete:
Bencede uçtunuz iyice kızlar :mdr: veresiyeden sonraki halimiz soldaki gibi olur sanırım :mdr:
pinquii yazdı:
Bencede uçtunuz iyice kızlar :mdr: veresiyeden sonraki halimiz soldaki gibi olur sanırım :mdr:
http://images.gittigidiyor.com/3231/VER … 1697_0.jpg
Üzgünüm ama bence de fikri o kadar saçma ki pinquii abla gibi düşünüyorum..
pinquii yazdı:
ama ama su ablaa biz girip çalışınca para direk veresiyeye gitceek .SS hiç umut yok mu sencee :lol:
doğruyu söylemek gerekirse yok kızlar :mdr:
esda_25 yazdı:
Öyle diyorsunuz ama düşünsenize çok güzel ve zevkli olurdu :):):)
kesinlikle katılıyorum :mdr:
Aynen yaa hem maceralarda 1 gün kalınca özlellikle 1 $$$ eksik oluo üf yaa yapılsın böle bişee.
prensesena yazdı:
Aynen yaa hem maceralarda 1 gün kalınca özlellikle 1 $$$ eksik oluo üf yaa yapılsın böle bişee.
aynn bende yaşadım üstüne üstlük dollz lideri olcaktım babam daha feez meez yüklemem dedi. :(
Kızlar bizcede iyi olurdu ama biraz düşünün öyle daha zaralı çıkıyosunuz günde 6 $$$ alıyoruz. 30 $$$ 'yi ödemek için 5 gün para almıycaksınız tamam lazım olduğunda iyi bi fikir olabilir ama genel olarak düşünülürse biriktirmeniz veya feez yüklemeniz daha kolay...
ama bazenleri kontrmz de olmuo :pleur: bi söyleseniz şu yetkililere sarah mıdır nedir ona belki kabul eder lütfeen :sad: :quoi:
evet bikaç$$$ eksik oluyo bazen ve kotu oluyo 30$$$ olmasa da bi 10-15$$$ iyi olurdu
SORUNUN YANITINI BULDUM :D
eğer odemezsez haciz gelir :D 30$$$ değerindeki eşyalarımızı alır :D nasıl iyimi :aomd_bravo: :aomd_fan:
pinquii yazdı:
Bu 2.Olacak Ama Demekten Kendimi Alıkoyamıyorum. İyice Uçtunuz. OLmadı gerçek Hayata Çevirin..