Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
itiraf ediyorum :aomd_bravo:
küçükken annemin bana verdiği sütleri bitkilere boşaltırdım hiç pişman değilim :aomd_bisous:
ben de hasta olduğumda annemin bana verdi acı çayı lavaboya dökerdimm :) hatta bi gün yakalamıştı
TEYZEMGİLE GİDERKEN BİR ÇOCUK GÖRDÜM VE BANA NASILSIN TATLIM DEDİ BEN DE BAŞKASINA HAVLARSIN DEDİM HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM.
sbs'de hep ilk 10'a girerim 15. olduğumda kağıdı kankama yedirdim ve anneme sölemedim:D
Kankam okuldayken saçım düzgün mü lafını sora sora başımn etini yerdi bnde çirkin olmsa bile : süperrrrrrrrr :D derdim
Bunu ilk kez itiraf ediyorum gok gurlerken baskalirini gulerim korkuyor diye, sma en cok ben korkuyorum. Kac kez yastigin altinda aglamisim. Hatta bi keresinde o kadar korkmustumkiii annem ve babamin yanina kostum
iyiymiş:) bu güzel bi itiraftı
İtiraf ediyorum kiiiiiiii en bu oyunu ve moderatörleri çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum :lvers: :love: :applau:
itiraf ediyorum dünkü çikolatayı gizlice ben yürüttüm
Küçükken tuzluğu düşürmüştüm, kırılmadı ama her yer tuz oldu. Ben de içine şeker koydum. Akşam herkes aç kaldı yemek çok aşırı şekerli oldu diye :lol:
jolibon yazdı:
itiraf ediyorum:
küçükken balıklar acıktığını sanıp çorbanın içine atıp yemelerini bekleyen bendim anneee kardeşim değildiii :hypn:
ne yaramazmışsın sen balıklr ölmştür senin yüzünden :D:D:D:D:D
Ohmydollz alemi ve modlar neymişte haberimiz yokmuş ya :Delif abla seni tanıyamamışuız :lol:
İtiraf ediyorum şu ana kadar hiç itiraf etmedim :lol:
crazychan yazdı:
itiraf ediyorum dünkü çikolatayı gizlice ben yürüttüm
AHAHAHAH :D:D:D:D
2. sınıfta ATATÜRK ile ilgili bir sınav oluyodukk .d Yanımdaki arkadaşm ve ben sıranın altından defteri açtık bakıyozz .d dogru duzgun kopyada cekemıoruz hoca gorcek dıe . sonra bızı ıspıleyen caniler oldu .d hocada aldı kagıtlarımızı 2mızın yırttı attı .d.d.d sonrasını hatırlamıyorum kucuktum de bırazzzz :mdr: :mdr: :lol: